Eigen ontwerp

Eigen ontwerp, foto of lettertype toesturen

Bezit u een eigen ontwerp, of wenst u de layout van het geboortekaartje toe te sturen? Dan kan dit via e-mail in de formaten pdf, psd of jpeg. Indien mogelijk graag een voldoende resolutie van minstens 300dpi. De afmetingen kunt u terugvinden telkens onderaan de artikelpagina. Als pagina instelling kunt u kiezen voor cmyk 16-bit. Als gouden vuistregel geldt voor ons, beter het ontwerp wat "te groot" dan eerder "te klein". Indien het bestand te groot is om toe te sturen via mail, dan kan het ook via wetransfer.
Ontwerp, foto of lettertype uploaden
Een lettertype of font kunt u eveneens toesturen. Toch zijn er ook vele lettertypes die niet gratis te downloaden zijn. Dat kan opgelost worden door ons de naam of tekst reeds toe te sturen als afbeelding in het gewenst lettertype. Indien u dit niet zelf kan, dan kan dit wellicht ook gemaakt worden door de ontwerper of drukker waarmee u samenwerkt.
Bestanden kunt u sturen via mail als antwoord (reply) op het besteloverzicht die u van ons toegestuurd krijgt na het plaatsen van uw bestelling.
Een eigen ontwerp, foto of lettertype toesturen
Mocht de kwaliteit van het toegestuurd bestand kwalitatief niet voldoende zijn, dan brengen wij u daarvan op de hoogte. Andere eventuele kleine praktische bijsturingen, indien nodig, doen wij echter graag zelf zonder enige meerprijs.
Wenst u graag wat meer informatie of zit u met bijkomende vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder!